Direktor OŠ

Direktor OŠ "Bajo Pivljanin" javno podržao protest protiv Rezolucije o Srebrenici

Direktor JU OŠ „Bajo Pivljanin“ u Plužinama Milutin Mirjačić podržao je protest ispred Vlade Crne Gore zakazan za danas u 19 sati.

„Braćo i sestre sa Litija odazovimo se pozivu na protest protiv rezolucije o Srebrenici koji se zakazan, večeras, 22.05.2024. godine sa početkom u 19 časova ispred Vlade Crne Gore“, poručio je Mirjačić, prenosi IN4S.

Ovo je, kaže, pitanje koje je zajedničko za sve Srbe i sve one koji smatraju da se mora slušati glas naroda. 

„Najvažnije je da postupamo mirno i dostojanstveno. Znamo dobro šta je govorio Mitropolit Amfilohije o Srebrenici, Kosovu i svemu što je bitno za srpski narod. Zato slijedimo taj put, jer mi drugoga puta nemamo. Predsjednici Vlade i Crne Gore slušaju trenutno neke svoje unutrašnje glasove“, kazao je Mirjačić.

Najava za protest pod sloganom "Zaustavimo izdaju" pojavio se na ospkurnom prosrpskom i proruskom portalu IN4S. Naveli su da ovaj skup organizuju srpska patriotska udruženja, a podržali su ga i Slobodna Crna Gora, Ujedinjena Crna Gora te, kako su kazali, "veliki broj asocijacija izbjeglih i prognanih, ali i Crnogorska liberalna stranka sa Kosova, Udruženje Crmničana „13.jul“, i mnogi drugi subjekti iz Crne Gore i regiona".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.