Belan: Sad imamo kompletnu sliku

Belan: Sad imamo kompletnu sliku

Znao sam da je potrebno sačekati i objavu presude da bi imali kompletnu sliku o tome što je po ocjeni "Časnog suda" "karneval" skrivio i kakvo je zlo učinio Novljanima, objavio je na mreži X Vatroslav Belan, predsjednik Liberalne partije.

Dakle "karneval" je predstavnik "savremene crnogorske fekalne književnosti", citirao je Belan ono što je izgovoreno na karnevalu.

Kako je istakao, po ocjeni Ministarstva kulture i medija radi se o slobodi govora. Istovremeno, dodao je predsjednik LP, u toku je proces protiv Bobana Batrićevića zbog stava o djelovanju vjerske organizacije. U njegovom slučaju ne radi se o slobodi govora u fenomenalnom Srpskom svetu! Evropa sad! Rezultati zaista impresivni, ironično je zaključio Belan. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.