SD najavile krivičnu prijavu zbog sramnog govora u HN: Ovom primitivizmu se mora stati na kraj!

SD najavile krivičnu prijavu zbog sramnog govora u HN: Ovom primitivizmu se mora stati na kraj!

Socijaldemokrate su najavile da će podnijeti krivičnu prijavu protiv svih koji su odgovorni za govor mržnje na hercegnovskom karnevalu.

"Zbog ovih sramotnih poruka koje su se mogle večeras čuti, koje obiluju užasnim govorom mržnje, kakav se odavno na ovim prostorima nije mogao čuti, narednih dana ćemo nadležnom tužilastvu podnijeti krivičnu prijavu protiv svih onih koji su za ovo zastiđe odgovorni. Ovom primitivizmu se mora stati na kraj!", poručuje SD. 

 Podsjećamo, večeras u Herceg Novom održan je sramni govor pred skandalozno spaljivanje lutke koja simbolizuje pisca Andreja Nikolaidisa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.