Vraneš Vučiću: I u narednom periodu da hrabro i mudro štitite interese Srba u Crnoj Gori

Vraneš Vučiću: I u narednom periodu da hrabro i mudro štitite interese Srba u Crnoj Gori

Na poziv predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, predsjednik Opštine Pljevlja Dario Vraneš prisustvovao je svečanom prijemu, povodom praznika Sretenje, u predsjedničkoj palati na Obilićevom vencu.

Vraneš je, kako prenosi PV portal, posebno prenio zahvalnost pljevaljskih Srba, ističući da je najveći interes Pljevljaka da odnosi Srbije i Crne Gore budu što bolji.

Tokom susreta sa predsjednikom Vučićem, Vraneš je zahvalio na naporima koje čini rukovodstvo Srbije na čelu sa predsjednikom Vučićem, kako bi se zaštitila prava Srpskog naroda u državama regiona.

PV portal prenosi da Vraneš je pozvao Vučića da i u narednom periodu, kao i dosada, “hrabro i mudro štiti interese Srba u Crnoj Gori”, izrazivši očekivanje da će pljevaljski Srbi imati vrlo brzo priliku da o brojnim problemima u Pljevljima razgovaraju sa predsjednikom Vučićem.

Predsjednik Vraneš je iskoristio razgovor da upozna Vučića sa situacijom u pljevaljskom kraju.

Tokom jučerašnjeg dana Vraneš sa saradnicima je prisustvovao svečanom obilježavanju praznika Sretenje u Orašcu, odakle je Karađorđe prije 220 godina poveo Srbe u oslobođenje od turskog ropstva.

Izvor: PV Portal/CdM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.