URA: Podrška NPCG u borbi protiv krivolova, Martinović ostvaruje istorijske rezultate u toj instituciji
Foto: Građanski pokret URA

URA: Podrška NPCG u borbi protiv krivolova, Martinović ostvaruje istorijske rezultate u toj instituciji

"Puna podrška Nacionalnim parkovima Crne Gore na čelu sa Vladimirom Martinovićem i službenicima koji su sinoć napadnuti u hrabroj borbi protiv krivolova, kao višedecenijskoj pošasti koja ozbiljno ugrožava biodiverzitet Crne Gore", istakli su iz Građanskog pokreta URA nakon sinoćnjeg incidenta u kojem su povrijeđeni nadzornici Službe zaštite na Skadarskom jezeru od strane krivolovaca uhvaćenih u vršenju krivičnog djela.

Iz URE su naveli da očekuju adekvatnu reakciju Uprave policije i Tužilaštva za napadače na nadzornike i kaznu koja će biti primjer svima drugima da se ne bave ovim nelagalnim aktivnostima.

"U borbi protiv krivolova svaka nadležna institucija države mora biti jedinstvena u namjeri da se izbori sa ovom vrstom kriminala koji na nelegalnim aktivnostima pomora ribe na jezeru, rijekama i moru godišnje prihoduje stotine hiljada eura", naglasili su još iz Građanskog pokreta URA.

Iz URE zaključuju da posljednjih dana prepoznaju namjeru pojedinaca bliskih krivolovnom lobiju da širenjem lažnih vijesti i spinova pokušaju uniziti rad i rezultate rukovodstva NPCG na čelu sa Vladimirom Martinovićem koji su istorijski, i kada je u pitanju borba protiv krivolova, rekordno ostvarenih prihoda, suzbijanje svih vrsta zloupotreba u radu te državne institucije, ali i izvanredna saradnja sa nevladinim organizacijama i eko-aktivistima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.