Na aerodromu „Nikola Tesla” zaplijenjene kubanske cigare
ZAPLIJENJENE KUBANSKE CIGARE/ - UPRAVA CARINA SRBIJE

Na aerodromu „Nikola Tesla” zaplijenjene kubanske cigare

Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla", u saradnji sa policijom, spriječili dvoje putnika da u prtljagu prokrijumčare kubanske cigare i cigarilose, vrijednosti više od 20 miliona dinara.

Oba pokušaja krijumčarenja otkrivena su u zelenom kontrolnom prolazu, namijenjenom onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, tokom detaljne kontrole prtljaga putnika koji su noćas doputovali iz Havane, saopštila je Uprave carina.
Carinici su radi kontrole najprije zaustavili 46-godišnju putnicu, koja se nakon preuzimanja čekiranog prtljaga uputila ka aerodromskom izlazu, rekavši da nema ništa da prijavi sem ličnog prtljaga.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.