Mujović dogovorio sa EPCG: Nema povećanja cijena struje zbog CEDIS-a
Ilustracija

Mujović dogovorio sa EPCG: Nema povećanja cijena struje zbog CEDIS-a

Angažovanjem ministra energetike i rudarstva Saše Mujovića, Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) će obezbijediti popust za sve potrošače kako bi se neutralisao uticaj povećanja iznosa računa za krajnje potrošače, a na osnovu zahtjeva CEDIS-a, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.

Na ovaj način, ministar Mijović je anulirao povećanje računa potrošačima po osnovu regulatorno dozvoljenog prihoda CEDIS-a, od 5,63% koji im je odobrila RAE. Građani sada neće osjetiti to povećanje, zahvaljujući angažovanju ministra Mujovića koji je naišao na razumijevanje EPCG.

Podsjećamo,  ministar je  najavio da će preduzeti konkretne mjere kako bi sa rukovodstvom EPCG našao optimalan model zaštite potrošača i njihovog kućnog budžeta i da je ova odluka rezultat dobre saradnje i razumijevanja izmedju resora energetike i najvećeg energetskig subjekta u drzavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.