Posle četiri mjeseca sahranjen trostruki ubica iz Gradačca

Posle četiri mjeseca sahranjen trostruki ubica iz Gradačca

Podsjećamo, tijelo je bilo u hladnjači četiri mjeseca Tijelo trostrukog ubice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića preuzeli su članovi porodice iz Komemorativnog centra Tuzla, prenosi Blic.rs.

Firma iz Gradačca je došla, sa njima je bio Sulejmanovićev stric, platili su troškove i preuzeli tijelo - potvrđeno je Avazu Faruk Latifović, direktor Komemorativnog centra.

Prema informacijama Avaza, oni su ga navodno sahranili negdje u Gradačcu.

Podsjećamo, tijelo je bilo u hladnjači četiri mjeseca.

Nermin Sulejmanović je u svom krvavom piru ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović, oca i sina, Đengiza i Denisa Ondera.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.