Spriječen pokušaj otmice djece u Sjevernoj Makedoniji
(Foto: Pixabay)

Spriječen pokušaj otmice djece u Sjevernoj Makedoniji

U opštini Karbinci u Sjevernoj Makedoniji pokušana je otmica djece. Prema informacijama gradonačelnika Viktora Paunova, sve se dogodilo u dvorištu škole „Strašo Pindžur”, prenosi Nova.rs.

„Ovaj nemili događaj dogodio se posle 9.30 časova, pokušaj otmice dvoje djece, učenika. Prema prvim informacijama, otmičari su pokušali da ih ubace u vozilo koje je došlo do samog školskog dvorišta“, kaže on, prenosi Nova.rs.

Vozilo su snimile sigurnosne kamere.

„Radimo na pronalaženju registarske tablice“, kaže gradonačelnik. Policija intenzivno istražuje ovaj slučaj, a počinioci su zasad nepoznati.

Direktorka škole Natalija Kostova rekla je da su djeca na bezbjednom, kao i da su u pitanju djeca turske i makedonske nacionalnosti.

„Djeca su ovdje. Bilo je pokušaja otmice, ali srećom nije uspjelo. Jedno dijete je turske nacionalnosti, drugo makedonske. Motivi nam nisu poznati. Mi smo ovdje sa policijom, razgovaramo. Desilo se u školskom dvorištu, auto je pobjegao“, rekla je ona za TV Star.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.