Pljevljak uhapšen zbog odbijanja alkotestiranja: Tereti se i za napad na službeno lice
Ilustracija

Zaradio kaznu od 660 eura

Pljevljak uhapšen zbog odbijanja alkotestiranja: Tereti se i za napad na službeno lice

Službenici Odjeljenja bezbjenosti Pljevalja su, prilikom redovne kontrole u saobraćaju, lišili slobode vozača koji je odbio da se podvrgne alkotestiranju i tom prilikom izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Naime, saobraćajna policija je u Pljevljima, prilikom redovne kontrole saobraćaja kontrolisala vozilo marke ”Audi 80” bjelopoljskih registarski oznaka kojim je upravljao C.D. (34) iz Pljevalja, a koji je tom prilikom odbio da se podvrgne alkotestiranju nakon čega je fizički napao policijskog službenika K.M., a zatim i policijskim službenicima uputio riječi uvrijedljive i prijeteće sadržine.

”On je lišen slobode zbog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i priveden dežurnom sudiji za prekršaje u Pljevljima, koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 660 eura”, saopšteno je iz Uprave policije. 

O događaju je upoznat dežurni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilšatvu u Pljevljima, koji se izjasnio da se u radnjama C.D. stiču elementi krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, nakon čega je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku protiv ovog lica. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.