Zirojević: Vučević krenuo Vulinovim stopama, veći od njega su na crnogorskom kamenu zube polomili

Zirojević: Vučević krenuo Vulinovim stopama, veći od njega su na crnogorskom kamenu zube polomili

Prva prijetnja koja je u posljednje vrijeme od strane zvanične Srbije upućena Crnoj Gori, stigla je od tadašnjeg ministra odbrane, predvodnika konjice, Aleksandra Vulina, rekao je potparol Socijaldemokrata Nikola Zirojević.

''On je tada, kao prvi među jednakima u konjici, konstatovao da bi samo ta jedinica Vojske Srbije bila dovoljna da okupira Crnu Goru. Od Vulinovih prijetnji vidjeli smo samo njištanje u prazno, s obzirom da niko od njegovih nadređenih nije našao dovoljno kuraži da dojaše do crnogorske granice i tu pobode sultanov barjak.'', navodi Zirojević.

- Kako se Vulin trenutno suočava sa personalnim problemima koje su mu izazvale američke bezbjednosne službe, bilo je potrebno naći nekog drugog ko bi sa unutrašnjih problema u Srbiji skrenuo pažnju na neku susjednu zemlju, idealno Crnu Goru. 

''Vučević je, istini za volju, to uradio mnogo suptilnije, najavljujući, poput pojedinih koji su to ranije činili, Crnoj Gori ukrajinski scenario. Pritom očigledno zaboravljajući su na ovom kamenu mnogo veći igrači od njega na kraju zube polomili.'', zaključuje Zirojević u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.