Adžić - Gašparikova: Spremni konkretni zajednički projekti za Crnu Goru
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Adžić - Gašparikova: Spremni konkretni zajednički projekti za Crnu Goru

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić sastao se sa stalnom predstavnicom UNDP-a u Crnoj Gori, Danielom Gašparikovom. Sastanak, kojem je prisustvovao i v.d. generalnog direktora Direktorata za evropske poslove, međunarodnu saradnju i programe podrške Sergej Mučalica i šef sektora za demokratsko upravljanje, ekonomiju i životnu sredinu u UNDP-u, Tomica Paović, bio je prilika da se potvrdi kvalitetna saradnja, a tako i zajednički projekti Ministarstva unutrašnjih poslova i Programa Ujedinjenih nacija za razvoj u Crnoj Gori.

Gašparikova je pohvalila dosadašnju saradnju UNDP-a i Ministarstva u oblasti smanjenja nezakonitog posjedovanja i krijumčarenja lakog naoružanja, kao i rodno zasnovanog nasilja.

Sagovornici su se saglasili da je od izuzetnog značaja nastaviti sa dobrim praksama i radom.

Apostrofirajući zajedničke projekte, Gašparikova je istakla značaj digitalizacije za kvalitetnije pružanje javnih usluga i navela da će UNDP nastaviti da promoviše aktivnosti koje mogu biti od koristi svim građanima i građankama, aktivno doprinoseći daljem napretku Crne Gore u procesu evropskih integracija i ispunjavanju Ciljeva održiog razvoja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.