PzP: Aligrudić napadnut ispred zgrade u Baru, muškarac mu metalnom šipkom nanosio udarce
Ranko Aligrudić

PzP: Aligrudić napadnut ispred zgrade u Baru, muškarac mu metalnom šipkom nanosio udarce

Direktor Fonda Pio i visoki funkcioner Pokreta za promjene i Demokratskog Fronta Ranko Aligrudić napadanut je jutros na parkingu ispred svoje zgrade u Baru gdje je Aligrudić nastanjen, saopšteno je iz PZP-a.

"Naime, prilikom ulaska u svoj automobil u klasičnoj sačekuši, jedno lice je sa metalnom šipkom napalo direktora Fonda PIO Ranka Aligrudića nanoseći mu povrede po tijelu. Samo zahvaljući brzoj reakciji Aligrudića izbjegnute su teže posljedice, što jasno ukazuje na činjenicu i namjeru ovog lica da ugrozi život direktora Fonda PIO", navode iz Pokreta.

Kako dodaju, prema informacijama sa kojima raspolažu radi se o licu koje je već jednom u Podgorici ispred radnog mjesta napalo direktora PIO a radi se o suprugu suspendovane službenice i načelnice INO službe u okviru ove državne institucije protiv koje se vodi disciplinski postupak.

"Aligrudić se nalazi u prostorijama barskog MUP-a gdje je dao izjavu i podnio krivičnu prijavu, pa se sada očekuje i reakcija nadležnog tužioca koji treba da okvalifikuje ovo krivično djelo.

Tražimo i očekujemo hitnu rekaciju UP i Tužilaštva, kako bi se ovo lice po hitnom postupku lišilo slobode i privelo pravdi, s obzirom na jasnu namjeru da se radi o klasičnoj sačekuši i pokušaju ugrožavanja života gospodina Aligrudića", zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.