Leković: Opština Bar da pod hitno osvijetli centar grada i reguliše saobraćajnicu kod Volija
Momčilo Leković, Foto: Demokratska Crna Gora

Leković: Opština Bar da pod hitno osvijetli centar grada i reguliše saobraćajnicu kod Volija

Sinoćni saobraćajni incident u Centru grada u kojem je, nažalost, povrijeđeno dvoje naših sugrađana može se komotno pripisati Opštini Bar čijom zaslugom već neko vrijeme prolazak kroz sami Centar grada predstavlja pravu akrobaciju, saopštio je Momčilo Leković, predsjednik Kluba odbornika Demokrata u SO Bar.

"Činjenica da je večerašnji uviđaj od strane policijskih službenika vršen pod blicevima mobilnih telefona, dovoljan je dokaz i sasvim ide u prilog tvrdnji da Opština nije uradila ništa kako bi omogućila bezbjedan prolaz kroz Centar grada tokom predizborne rekonstrukcije trga", ukazao je Leković.

S druge strane poručuje da nakon saobraćajnice kod "Okova", kritičnog i već pomenutog Centra grada, još jedna crna saobraćajna tačka rađa se kod "Volija", odnosno kod skretanja za Luku Bar.

Tu je ukazuje Opština u sklopu svojih predizbornih aktivnosti postavila semafore, koji su već izazvali nekoliko saobraćajnih udesa, a koji pritom još uvjek nijesu u funkciji?!

Pritom dodaje i kada budu operativni, pitanje je da li će sugrađanima olakšavati ili pak otežavati prolazak na ovoj jako prometnoj saobraćajnici.

"Bilo kako bilo, pozivamo Opštinu da hitno i već danas reaguje osvjetljavanjem Centra grada, postavljanjem znakova upozorenja ali i da adekvatno reguliše saobraćaj na svim ostalim saobraćajnicama koje se smatraju kritičnim i nebezbjednim u našoj opštini", zaključio je Leković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.