Bračni par iz Ukrajine našao utočište na Cetinju, pomogao im fudbaler Martinović (VIDEO)
Ala i Volodimir Mališ

Bračni par iz Ukrajine našao utočište na Cetinju, pomogao im fudbaler Martinović (VIDEO)

Bračni par iz Ukrajine, Ala i Volodimir Mališ već nedjelju dana boravi na Cetinju.

Njihovi sinovi se nalaze u Ukrajini, a oni su na Cetinju završili zahvaljujući fudbaleru Iliji Martinoviću.

Ala i Volodomir neposredno prije rata bili su u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na odmoru, međutim dok su se vraćali let je bio odložen, pa su sletjeli u Kišnjev u Moldaviji, kazali su  za RTV Cetinje.

Tada su saznali da je rat počeo.

Kako su se našli u nezavidnoj situaciji nisu znali gdje da odu, ali na sugestiju Ilije Martinovića sa Cetinja koji igra fudbal sa njihovim sinom došli su na Cetinje.

"Maštamo da se vratimo nazad, iako ovdje imamo super tretman. Hvala Iliji i njegovoj porodici i Opštini Cetinje koji su obezbijedili smještaj i hranu za nas", kazao je ovaj bračni par za RTV Cetinje.

Uskoro će otputovati u Poljsku kako bi bili bliži porodici odakle će pokušati da je izvuku iz rata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.