DPS Petnjica: Nastavićemo sa razvojem i još bržim napretkom naše Petnjice
Demokratska partija socijalista

DPS Petnjica: Nastavićemo sa razvojem i još bržim napretkom naše Petnjice

U prethodnom periodu smo pokazali da smo u stanju da Petnjicu promijenimo nabolje i radićemo to još brže. Značajno smo unaprijedili stanje po pitanju vodosnabdijevanja, ulične rasvjete, održavanja čistoće i odvoza smeća. Izgradili smo i rekonstruisali značajan broj lokalnih i seoskih puteva. Znamo šta su naši prioriteti – još brži razvoj naše opštine, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Petnjica.

Iz DPS-a su saopštili da Petnjicu žele da razvijaju u jednom građanskom ambijentu, kao stabilnu zajednicu u kojoj postoje odlični odnosi bez obzira na razlike u nacionalnom ili vjerskom smislu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.