Za tri znaka stiže sreća u septembru
Ilustracija

Za tri znaka stiže sreća u septembru

Tokom septembra, planete će se meškoljiti i mijenjati položaje što će dovesti do promjena energije koja će neke iznenaditi. Tri znaka će posebno biti pod tranzitskim uticajem i važno je da ostanu čvrsto na zemlji, bez obzira na okolnosti.

Septembar će biti veoma srećan mjesec za Vage. Najvažniji savjet za njih je da nigdje ne žure jer će ih to samo iznervirati a stvari će ionako, same od sebe, doći na pravo mjesto.

Od 22. septembra će biti pravo vrijeme za uživanje. Tada će neke Vage odlučiti da se posvete svom tijelu i isprave sve ono što su pogrešno radile tokom cijele ove godine. Finansije će takođe doći poslije ovog datuma ali će biti malih problema i zastoja.

U septembru će udvarači i udvaračice obletati oko Vaga i neće moći da se odbrane od njih. Sve će biti nabijeno erotskim varnicama. Mjesec će biti po njihovom ukusu – pun glamura, elegancije i egzotike. Oni koji su u vezi, uživaće u svakom provedenom trenutku sa svojim partnerom.

Za Bika će septembar biti u znaku okupljanja i druženja. Međutim, morali bi da povedu računa da ne stavljaju tuđi interes ispred svog. Vrlo je važno da Bikovi tokom ovog mjeseca butu oprezni u komunikaciji. Obratite pažnju šta drugi zaista govore i uvjerite se da li je vaša poruka pravilno prenijeta, piše 24sedam.

Sve finansijske transakcije uradite pre 27. septembra ili odložite svaku kupovinu, ulaganja ili odluke. Ovo je i dobar period za odmor i povoljan period za one koji traže posao.

Za Škorpije je septembar idealan mjesec za duhovne studije, meditaciju i razmišljanje. Takođe, zarada će biti dobra i stvari na polju finansija će se poboljšati. Priliv novca mogu očekivati poslije 22. septembra, potrebno je samo da budu strpljivi.

Škorpije će tokom sljedećeg mjeseca najviše sreće imati u ljubavi. Izgledaće dobro, biće elegantne i glamurozne što će mnoge privući da obrate pažnju na njih. Možda se među njima krije ljubav za čitav život. Oni koji su u vezi će imati veoma zabavan mjesec sa partnerom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.