Zbog ove tri stvari muškarac će vas zauvijek poželjeti kraj sebe
Ilustracija

Zbog ove tri stvari muškarac će vas zauvijek poželjeti kraj sebe

Možete izgledati najseksipilnije moguće, ali ove su 3 stvari ipak ključne i puno važnije od fizičkog izgleda, piše Cosmo.hr

Energija kojom zračite

Istraživanja pokazuju da se ne zaljubljujemo u osobu, nego u način na koji se osjećamo kada smo u društvu te osobe. Drugim riječima, možeš biti najbolja osoba na svijetu, ali ako je u tvom društvu dosadno, nećeš imati puno sreće kada je riječ o privlačenju muškaraca. Ako već postoji hemija između vas dvoje, pobrinite se da vaše društvo bude ono kog se ne može zasititi.

Razumijevanje njihovog humora

Svako voli osobu uz koju se može nasmijati, ali humor ne funkcioniše jednako kod žena i muškaraca. Osim što se smijemo drugačijim stvarima, drugačije percipiramo humor kada je u pitanju privlačnost. Žene vole muškarca uz kojeg se mogu dobro nasmijati, muškarci imaju isti osjećaj kada su u pitanju žene, ali kada je riječ o muškom rodu, stvari funkcionišu malo drugačije - muškarci vole smiješne žene, ali još više vole žene koje se smiju njihovim forama. Jer, ako postoji nešto što beskonačno hrani njihov ego, onda je to ovo!

Snažni stavovi o svemu

 Žene koje se slažu sa svime što kaže muškarac privlače slabiće i muškarce koji ne prihvataju kritiku - kada je u pitanju seksipil i privlačnost, pravi muškarci vole one žene koje imaju svoje mišljenje koje se nužno ne poklapa s njihovim. Suprotnost ovome može biti interesantna, ili bolje rečeno ne biti problem na kratke staze, ali ako govorimo o nekome ko će kraj vas željeti provesti godine, onda će taj neko htjeti imati o čemu razgovarati s vama. Ne vjerujte nikome ko vas pokuša uvjeriti u suprotno!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.