Na večeru potrošio 3.725 eura ali požalio zbog napojnice

Dobrostojeći Španac iznervirao se kada je posle večere sa prijateljima, na koju su potrošili hiljade eura, restoran uračunao obavezan iznos za uslugu od 10 odsto.

Ovo nije jedna od onih priča o velikodušnosti mušterija koje ostavljaju ogromne napojnice, već baš suprotno. Enrike Moris nije mogao da vjeruje da restoran u koji je sjeo sa prijateljima uračunava obaveznu napojnicu.

Fotografija računa koju je podijelio na Tviteru pokazuje da je njegova grupa potrošila 3.725 eura na luksuznu večeru u Marbelji.

U to su bili uključeni posebni burgeri, dosta tekile i dvije boce „Dom Perinjona“. Restoran je preko tog iznosa naplatio još 372 eura na ime usluge.

„Marbelja je nova Ibica. Prevaranti svuda“, napisao je Enrike na Tviteru.

Naravno, njegov komentar nije naišao na simpatije korisnika društvenih mreža.

„Potrošio si 10 penzija na proklete hamburgere i šta tačno sad hoćeš? Solidarnost?“, upitao je jedan od korisnika. 

Čak se i lanac američkih restorana brze hrane „Burger king“ uključio u raspravu, šaleći se da će u svojim objektima u Marbelji nuditi „Dom Perinjon“.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.