Skupština će raditi na unapređenju saradnje sa medijima
Sastanak Bečića i Društva profesionalnih novinara CG, Foto: Skupština Crne Gore

Sastanak Bečića i DPNCG

Skupština će raditi na unapređenju saradnje sa medijima

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić sastao se danas sa predstavnicima Društva profesionalnih novinara Crne Gore Milom Radulović, Borisom Pejovićem i Jelenom Popović.

U otvorenom dijalogu, Bečić je izrazio važnost kontinuirane saradnje Skupštine i predstavnika medija u cilju pravovremenog, tačnog i objektivnog informisanja javnosti o radu njihovih izabranih predstavnika i parlamenta uopšte.

Bečić se osvrnuo na značajne ocjene o radu crnogorskog parlamenta kao najtransparentnijeg zakonodavnog organa u regionu i pozdravio inicijativu sagovornika da zajedničkim radom doprinesu unapređenju otvorenosti Skupštine Crne Gore.

Pozdravivši kontinuiranu kooperativnost Službe Skupštine sa predstavnicima sedme sile, zajednički je ocijenjeno da kroz razmatranje predloga upućenih od strane medija postoje mogućnosti za unapređenje i intenziviranje saradnje u dijelu zajedničkih oblasti rada.

Ističući da je njihov fokus usmjeren na poboljšanje različitih modela saradnje medija sa Skupštinom Crne Gore, sagovornici su iskazali spremnost da kroz dijalog sa Skupštinom pruže puni doprinos u cilju uspostavljanja transparentnih i cjelishodnih procedura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.