Njemačka: Dva brata tinejdžera usmrtio voz dok su pretrčavali prugu
Foto: AP

Njemačka: Dva brata tinejdžera usmrtio voz dok su pretrčavali prugu

Dvojicu braće tinejdžera danas je usmrtio voz na jugu Njemačke, dok su na stanici pretrčavali prugu u pokušaju da dođu do svog voza, saopštila je policija.

Barijere su bile spuštene preko kolosijeka na stanici u Brukbergu, sjeveroistočno od Minhena, kada su 13-godišnjak i 17-godišnjak pokušali da pređu prugu kako bi došli do svog voza, koji je već bio na peronu, saopštila je policija za DPA, prenio je AP.

Voz koji je dolazio u Minhen pokušao je da zakoči, ali nije uspio da se zaustavi na vrijeme i udario je dvojicu tinejdžera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.