Fuštić: Da relaksiram javnost, neću biti funkcioner Demokrata
Miloš Fuštić, Foto: Demokratska Crna Gora

"Nema odustajanja od borbe za slobodnu i pravedniju Crnu Goru"

Fuštić: Da relaksiram javnost, neću biti funkcioner Demokrata

Pošto sam postao glavna tema, a izgleda i krivac svega lošeg što je DPS uradio, želio bih da relaksiram javnost. Demokratama niti sam tražio neku funkciju, niti su one nudile. Znači, neću biti funkcioner Demokrata, saopštio je Miloš Fuštić, član Demokratske Crne Gore, inače dojučerašnji član Demokratske partije socijalista.

Podsjetimo, Fuštić je juče napustio DPS i prešao u redove Demokratske Crne Gore.

"Nije Miloš Fustić ostao u vlasti, već je Miloš Fuštić iz vlasti otišao u opozicione odborničke klupe, jer u Baru vlast ne vrše Demokrate, nego DPS", poručio je član Demokratske Crne Gore.

Naglasio je da ako je kriv samo zato sto se zove Miloš Fustić i što dolazi, odnosno napušta DPS, onda poziva građane da ga "sude ili ubiju".

Dodao je da neće odustati od borbe za bolju i pravedniju Crne Gore.

"Organizovana je hajka na mene upravo od onih struktura koje sam javno prozvao. Kada sam sam obavijestio javnost da napuštam DPS, a i ranije, telefon mi je bio usijan od poziva iz raznih partija da dođe kod njih ovaj omraženi Fuštić. I sada pozivam i tužilaštvo i policiju da pođu od mene i moje porodice i da ja budem primjer ako sam se ogriješio o zakon. Neka provjere i moju imovinu i kako sam radio svoj posao. Neka provjere sve slobodno i neka me stave na stub srama ako sam to zaslužio. Ja znam da je cilj oblatiti Miloša i partiju kojoj sam prišao", izričit je Fuštić.

Inače, Fuštić je od juče postao tema broj jedan u medijima širom Crne Gore, prevashodno zbog širenja njegovih slika na društvenim mrežema, u kojoj on navodno kao član DPS-a vodi borbu protiv svih opozicionih stranaka sa neumjerenim porukama.

Ističe da nije trgovao sa Demokratama, ni sa funkcijama jer neće biti funkcioner partije.

"Ja samo nastavljam da radim svoj posao. A to što ću kao odbornik djelovati, to je moj slobodan izbor", jasan je Fuštić.

Dodao je da nije primijetio da su "pojedini subjekti organizovali hajke protiv onih zamjenika ministara, direktora preduzeća i drugih javnih funkcionera, koji su ovih dana javno iz jedne poražene partije prelazili u sada pobjedničku partiju".

Nije bilo hajke zato što smatra da nisu prešli u Demokrate, već u drugi subjekt koji iz nekog razloga sada nije meta napada, jer se na Demokrate hajka organizuje upravo u tim subjektima.

"Oni koji sinhronizovano udaraju po meni neka udaraju slobodno, neće me ućutkati. Nisu me ućutkali ni kada su mi podmetali koverte, krivične prijave, da bi me označili kao kriminalca i da bi me držali u šaci.  One koji su mi nudili koverte prijavio sam policiji. Ja sjutra idem na posao kao slobodan čovjek.  Eto, da znate da posao imam i da mi nije potreban ni od jedne partije. Tako da neću biti funkcioner Demokrata, niti mi treba bilo kakvo uhljebljenje, a članstvo i podrška političkoj partiji je stvar slobodnog izbora i to ne može niko da mi zabrani", zaključio je Fuštić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.