Totalna obustava saobraćaja na putu Rožaje - Špiljani
Auto moto savez Crne Gore

Auto moto savez Crne Gore

Totalna obustava saobraćaja na putu Rožaje - Špiljani

Iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) su kazali da su danas povoljne vremenske prilike za vožnju širom Crne Gore. Takođe najaviljena je totalna obustava saobraćaja na magistralnom putu Rožaje - Špiljani.

"U periodu od 24.08.2020 do 24.09.2020 godine zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-5 Rožaje-Špiljani doći će do totalne obustave saobraćaja u terminu od 09.00 do 11.00 i u terminu od 13.00 do 15.00 sati", poručeno je iz AMSCG-a.

Poručili su da su uslovi za vožnju uglavnom povoljni, a da su izuzetak pojedine dionice u sjevernim predjelima gdje magla smanjuje vidljivost.

Savjetovali su opreznu vožnju prilagodjenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Poručili su da su na dionicama gdje se izvode radovi vozači dužni da poštuju postavljenu signalizaciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.