Tinejdžer lažirao otmicu zbog zabrane igranja igrice, tražio otkup od tri hiljade dolara
Ilustracija

Tinejdžer lažirao otmicu zbog zabrane igranja igrice, tražio otkup od tri hiljade dolara

Šesnaestogodišnjak i zavisnik od PUBG-ja iz Indije je lažirao svoju otmicu jer su mu roditelji oduzeli telefon. Tražio je otkup od 3000 dolara, kako bi kupio novi, i nastavio da igra ovaj poznati "battle royale" naslov.

Majka ”kidnapovanog” dječaka je izjavila da je njen sin iz kuće izašao 9. avgusta, sa samo 25 dolara u svom džepu. Rekao joj je da je otišao da se nađe sa drugarom, ali se nije vratio.

Majka je ubrzo od ”otmičara” dobila poruku u kojoj je pisalo da joj je sin otet, i da zahtijeva otkup od 3000 dolara. Ubrzo je kontaktirala policiju sa prijavom da joj je sin nestao. Dječak je trenutno na sigurnom, prenosi B92.

Policija ga je pronašla samo tri dana kasnije, i to na autobuskoj stanici na putu do babe. Šef policije je ispitao dječaka, i zaključio da je cijela otmica lažirana. Saznao je da je dječak planirao da iskoristi novac od otkupa kako bi se upisao na akademiju kriketa u Delhiju ili Mumbaju, i kupio novi skupojcjeni telefon.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.