Mladić iz Pljevalja zbog dugogodišnjeg maltretiranja porodice ubio oca
Pljevlja

Viši sud u Bijelom Polju potvrdio optužnicu

Mladić iz Pljevalja zbog dugogodišnjeg maltretiranja porodice ubio oca

Vanpretresno vijeće Višeg suda u Bijelom Polju potvrdilo je optužnicu koju je državna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju Milica Rmandić podnijela protiv Zorana Gogića (25) iz Pljevalja, pišu Dnevne novine.

Gogić se tereti da je 29. decembra 2019. godine oko 22.50 sati, u mjestu Židovići, opština Pljevlja, u stanju bitno smanjene uračunljivosti lišio života oca Stanišu Gogića (48).

On je iz poluautomatske puške koja je vlasništvo njegovog oca ispalio četiri metka u njegovom pravcu i pogodio ga u predjelu grudi nanoseći mu teške tjelesne povrede, od kojih je kod oštećenog nastupila smrt.

Okrivljeni je, kako nezvanično saznaju Dnevne novine, prilikom saslušanja kod tužioca izrazio žaljenje. Kazao je da je otac navodno duže vremena maltretirao čitavu porodicu, što je kulminiralo ubistvom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.