U 4 grada procesuirana lica:Zbog prevoza više lica, kršenja samoizolacije i međugradskog saobraćaja
Ilustracija

U 4 grada procesuirana lica:Zbog prevoza više lica, kršenja samoizolacije i međugradskog saobraćaja

U Nikšiću su policajci lišili slobode četiri lica zbog kršenja privremenih mjera.

Slobode su lišena F.V, A.B i A.Đ. koji su bezbjednosno interesantna lica, i lice L.N.

"Kontrolom vozila „Audi A3“ oko 01,40 časova policija je zatekla ova četiri lica što je suprotno zabrani prevoza više od dva lica u vozilu. Oni se sumnjiče za krvično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima zas uzbijanje opasne zarazne bolesti", saopšteno je iz policije.

Nadalje, kotorska policija je sprovela u karantin S.L. iz Kotora i protiv nje podnijela krivičnu prijavu zbog kršenja mjere kućne samoizolacije.

"Protiv nje je podnijeta krivična prijava za krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti", saopšteno je.

Policija je i u Tivtu jedno lice sprovela u karantin jer je prekšilo mjeru kućne samoizolacije. Na adresi stanovanja nije zatečena F.K. i protiv nje podnijeta krivična prijava.

Zabljačka policija je je juče oko 17 časova na magistralnom putu Šavnik – Žabljak zatekla M.K. iz Nikšića.

"Lice se uputilo u pravcu Plava kako bi obavilo kupovinu motocikla. On je na ovaj način prekršio zabranu međugradskog saobraćaja i protiv njega je podnijeta krivična prijava", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.