Srbija: Pronađena 12-godišnja Monika, prebačena u bolnicu
Foto: Mup Srbije

Srbija: Pronađena 12-godišnja Monika, prebačena u bolnicu

Djevojčica Monika Karimanović (12), koja je nestala prije 10 dana, a za čiju otmicu je osumnjičen Ninoslav Jovanović, pronađena je u ataru sela Svrljiški Mirkovac i prebačena u bolnicu u Nišu,prenose beogradski mediji.

Kako navode mediji, u trenutku kada je policija opkolila Malčanskog berberina, on je djevojčicu pustio i zatim nastavio da bježi.

Podsjetimo, Moniku je Jovanović oteo oko 7.30 sati 20. decembra kada je dijete krenulo u Osnovnu školu "Zoran Đinđić" u Brzom Brodu.

Jovanović je radio neke poslove u jednoj od kuća u Suvom dolu i vjerovatno je pratio danima njeno kretanje tako da je 20. decembra ukrao automobil i oteo dijete na putu do škole.

U desetodnevnoj potrazi policije, Žandarmerije, Vojske, lovaca i dobronamjernih građana pretresena je svaka kuća, svaki podrum, a na tom prostoru ima na stotine napuštenih domova gdje je otmičar krio malu namučenu djevojčicu. Jovanović je na mnogim mjestima ostavljao tragove kao što su otpaci od jela, ćebad i slično.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.