DPS Bar: Politika i vizija Đukanovića nemaju alternativu
Đukanović

Jednoglasno predložen za predsjendika partije

DPS Bar: Politika i vizija Đukanovića nemaju alternativu

U okviru priprema za predstojeći Kongres DPS-a Crne Gore, u Baru su sinoć održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar. Na sjednicama su utvrđeni predlozi kandidata za predsjednika i zamjenika predsjednika DPS-a Crne Gore, za članove Glavnog odbora DPS-a Crne Gore, te lista od 17 predstavnika koji će učestvovati u radu VIII Kongresa.

Sjednicama su prethodili sastanci 45 mjesnih odbora, na kojima su članovi partije  predlagali kandidate.

"Shodno predlozima dobijenim sa kandidacionih sastanaka mjesnih odbora, članovi Izvršnog i Opštinskog odbora DPS-a Bar su za kandidata za predsjednika DPS-a Crne Gore, jednoglasno predložili dosadašnjeg predsjednika, Mila Đukanovića kao jedinog kandidata, dok su za zamjenika predsjednika Partije jednoglasno predložili aktuelnog zamjenika predsjednika Duška Markovića.", saopšteno je nakon sjednice.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS-a Bar dr Dragoslav Tomanović ocijenio je da delegiranje predsjednika DPS-a Crne Gore Mila Đukanovića kao jedinog kandidata za prvog čovjeka DPS-a potvrđuje  da politika i vizija Đukanovića nema alternativu i da je Milo Đukanović dao nesumnjiv doprinos ukupnoj političkoj i ekonomskoj afirmaciji Crne Gore.

OODPSBar

Sjednica barskog DPSa

Iskazao je zadovoljstvo strukturom liste predloženih kandidata za članove Glavnog odbora, naglasivši da je ona pokazatelj kvalitetnog kadrovskog potencijala članova DPS-a u Baru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.