Papa: Tramp i Kim su dobar primjer
Papa Franjo

Nada se miru

Papa: Tramp i Kim su dobar primjer

Papa Franjo danas je pozdravio sastanak američkog predsjednika Donalda Trampa i sjevernokorejskog lidera Kim Džong Una, dodajući da se nada da će to dovesti do mira.

"U proteklih nekoliko sati vidjeli smo u Koreji dobar primjer kulture susreta. Pozdravljam protagoniste, uz molitvu da će tako značajan gest biti dalji korak na putu ka miru, ne samo na poluostrvu, već za dobrobit čitavog svijeta", rekao je papa na nedjeljnoj misi na Trgu Svetog Petra u Rimu, prenosi Rojters.

Sa osmjehom na licu i ispruženom rukom, predsjednik SAD Donald Tramp dočekao je ranije danas lidera Sjeverne Koreje Kim Džong Una na utvrdjenom položaju u demilitarizovanoj zoni koja razdvaja dvije Koreje, a potom je Tramp postao prvi aktuelni američki predsjednik koji je kročio na sjevernokorejsko tle.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.