Incident na treningu: Alonso nekoliko puta udario u zid (VIDEO)
Foto:Screenshot

Incident na treningu: Alonso nekoliko puta udario u zid (VIDEO)

Nekadašnji dvostruki šampion svijeta Fernando Alonso učestvovao je u incidentu tokom treninga pred legendarnu trku Indi 500.

Alonso u Indikaru vozi za ekipu Meklarena, baš kao što je i u Formuli 1, a on je tokom prvog treninga kompletirao 50 krugova da bi ga "dočekali" problemi sa elektronikom, pa je morao da se povuče.

Na drugom treningu je Alonso vozio 46 krugova tokom 90 minuta akcije da bi u jednom momentu dok je vozio iza Grejela Rejela pri izlasku iz krivine broj tri izgubio kontrolu nad vozilom.

Prešao je na drugu stranu staze i udario u zid, prije povratka na nju i novog udarca o zaštitnu ogradu, treći udarac u zid Alonso je imao u četvrtoj krivini, prije nego što se zaustavio pred poslednju.

On nije odmah odgovorio na radio poruku svog tima, što je dovelo do zabrinutosti, ali je sve bilo u redu ubrzo, pošto je Fernando Alonso samostalno napustio oštećeno vozilo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.