Mesijev košmar u Liverpulu: Plakao u svlačionici, pa ga navijači napali na aerodromu
Lionel Mesi, foto: mozzartsport.com

Mesijev košmar u Liverpulu: Plakao u svlačionici, pa ga navijači napali na aerodromu

Pričao je često Lionel Mesi kako mu je poraz u finalu Svjetskog prvenstva 2014. godine najveći košmar u životu, ali u utorak uveče je u Liverpulu dobio još jedan. Umjesto veselog izleta na Enfild roud, fudbaleri Barselone su doživjeli kataklizmu.

Poraz od 4:0 i slom u polufinalu Lige šampiona nije bio i kraj za Lionela Mesija. Duga noć je za njega tek počinjala. Kako pišu gotovo svi engleski mediji, Argentinac je pustio suzu od nemoći i razočaranja kada je ušao u svlačionicu poslije utakmice.

Poslije toga je morao da ide na doping kontrolu, na kojoj se zadržao dva sata, a autobus sa njegovim saigračima je otišao sa stadiona, ne čekajući ga da završi.

Vrhunac je bio na londonskom aerodromu. Kada se Mesi pojavio, u društvu Pepea Koste, jednog od klupskih funkcionera, grupica navijača Barselone se verbalno obrušila na Argentinca!

Iako je najbolji igrač tima, koji je donio mnogo radosti navijačima, još jedna sezona bez trofeja Lige šampiona i to završena debaklom, teško je pala fanovima Barse, pa ni Mesi nije bio pošteđen uvreda.

Obezbjeđenje na aerodromu je udaljilo bijesne navijače od Mesija, a potom se pojavila i druga grupica, koja je uputila riječi podrške Argentincu.

Ni Mesi, dakle, više nije tako nedodirljiv i pošteđen kritika kada Barsa počne da se raspada...

Mozzartsport

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.