Kad se komšije slože: Mještani sami probili put u selu Vergaševići(FOTO)
Foto: Čitalac Kodexa

Bijelo Polje

Kad se komšije slože: Mještani sami probili put u selu Vergaševići(FOTO)

Mještani dijela sela Vergaševići - Kovren, u Bijelom Polju, probili su dio puta, tako da je sada kroz čitavo selo prohodan kružni put koji povezuje stanovnike sela i vodi do repetitora na Grabskom brdu, saopštio je za Kodex čitalac reporter.

Mještani su se organizovali i zajedničkom akcijom probili dio puta, koji se nadovezao na postojeći put čiji je glavni priključak na regionalni put Slijepač most - Pljevlja u mjestu Koldžino polje.

5668588811075240527605984660212461608108032n

Foto: Čitalac Kodexa

Put kroz selo Vergaševići vodi do repetitora na Grabskom brdu.

Mještani ističu da su 2018. godine u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje sagradili novi most preko Kovrenske rijeke, a sve u koordinaciji sa mjesnim zajednicama Pavino Polje i Kovren.

Oni se nadaju da će nastaviti uspješnu saradnju sa Opštinom Bijelo Polje i nasuti put kroz selo Vergaševići, kako bi unaprijedili putnu infrastrukturu, omogućili lakše plasiranje poljoprivrednih proizvoda, sijena i drva, te učinili lakše dostupnim mjesni centar Pavino Polje u kojem se nalazi škola, ambulanta, crkva i mjesno groblje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.