Organizatori protesta i opozicija postigli dogovor oko
Perović, foto: Screenshot

Detalji nakon potpisivanja na protestu

Organizatori protesta i opozicija postigli dogovor oko "Sporazuma za budućnost"

Dogovor organizatora protesta i predstavnika parlamentarnih opozicionih stranaka oko "Sporazuma za budućnost" postignut je večeras.

To je saopštio jedan od organizatora protesta Džemal Perović, na konferenciji za novinare gdje je i istakao da  će sporazum biti predstavljen javnosti nakon potpisivanja u subotu na protestu u 18 sati.

"Zbog nezavisnih poslanika i predstavnika onih političkih partija koji to iznose na organima stranke puni sadržaj sporazuma će biti saopšten u subotu", kazao je Perović.

Na sastanak su večeras u ime DF-a došli Branko Radulović, Strahinja Bulajić i Predrag Bulatović, ispred Demokrata lider Aleksa Bečić i generalni sekretar te partije Boris Bogdanović, lider URE Dritan Abazović i član predsjedništva te partije Zoran Mikić, u ime SDP-a Ivan Vujović, predsjednik Radničke partije Janko Vučinić, te predsjednik SNP-a Vladimir Joković. Sastanku su prisustvovali i predstavnici Demosa, kao i Ujedinjene Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.