Podgorica: Pucnjava ispred hotela nakon svađe, ranjena dva brata
Foto: CDM

Policija traga za napadačem

Podgorica: Pucnjava ispred hotela nakon svađe, ranjena dva brata

Braća Vuksan i Vojin Marjanović ranjeni su u pucnjavi koja se dogodila danas u ulici kralja Nikole u Podgorici. Na njih je nakon svađe pucao, kako se sumnja, Đorđem Markovićem, za kojim policija intenzivno traga, prenijeli su tamošnji mediji.

Službenici CB Podgorica su  identifikovali lice za koje se sumnja da je počinilo ovo krivično djelo i policija za njim intenzivno traga.

"Sumnja se da je ovo lice, čiji je identitet policiji poznat, danas oko 13,30 časova u Ulici Kralja Nikole, ispred hotela „New Star“, iz vatrenog oružja ispalilo hice u pravcu braće V.M. i V.M. i njihovog oca M.M. Po jedan hitac pogodio je u predjelu stopala braću V.M. i V.M. dok njihov otac M.M. nije povrijeđen. Nakon izvršenja krivičnog djela, ovo lice je pobjeglo sa mjesta događaja.", saopštila je Uprava policije.

V.M. i V.M. su transportovani u Urgentni centar gdje im je pružena ljekarska pomoć i u stabilnom su stanju.

Prema informacijama iz policije, sumnja se da je motiv ovog krivičnog djela svađa koju su imali ovo lice i V.M.

Upotrebi vatrenog oružja prethodila je svađa koja se neposredno prije toga dogodila u hotelu „New Star“ između lica koje se sumnjiči za ovo krivično djelo i jednog od braće, V.M.

Tokom svađe to lice je, sumnja se, zadalo i udarac V.M. u predjelu glave i zatim otišlo iz hotela da bi se ubrzo vratilo i počelo da puca u pravcu braće V.M. V.M. i njihovog oca M.M. koji je u međuvremenu došao ispred hotela - naveli su iz policije.

Na licu mjesta je izvršen uviđaj.

Policija preduzima intenzivne aktivnosti na pronalasku osumnjičenog lica - zaključuju iz UP. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.