Brajović: Rudari su opet predvodnici na putu ka boljem životu
Ilustracija

Čestitka predsjednika Skupštine za Dan rudara

Brajović: Rudari su opet predvodnici na putu ka boljem životu

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je Dan rudara Crne Gore koji se obilježava 24. septembra.

On je istakao da je priroda Crnu Goru obdarila ne samo prirodnim ljepotama, nego i prirodnim bogatstvima, među kojima su i  rudna.

"Ukupni privredni razvoj jedne zemlje, pa i Crne Gore, uvijek je zavisio od planske i održive valorizacije rudnih bogatstava, a rudari su kroz vjekove svojim predanim i mukotrpnim radom stvarali i činili, kako svoju egzistenciju tako i ekonomiju svoje zemlje, boljom i naprednijom. Danas, kad se crnogorska privreda oporavlja od višedecenijskih problema, rudna industrija i rudari su opet predvodnici na tom putu ka boljem životu i standardu radnika, ali svih građana Crne Gore.

U to ime Vam čestitam Dan rudara – 24. septembar", poručio je Brajović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.