Suhih: Broj 7 za Podgoricu po mjeri svih građana
Đorđe Suhih

Poslao završnu poruku

Suhih: Broj 7 za Podgoricu po mjeri svih građana

Sa posljednjih predizbornih Ćakula u organizaciji Foruma žena Podgorice, nosilac liste Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Podgoricu" dr Đorđe Suhih poslao je završnu poruku.

„Socijaldemokrate su izuzetno zadovoljne kampanjom i reakcijom sugrađana u razgovorima sa našim aktivistima. Sugrađanke i sugrađani su prepoznali da smo partija drugačije političke kulture. Prepoznali su i rezultate ostvarene u resorima na čijem čelu su bili naši ljudi", poručio je Suhih.

Ona je istakao da je njihova kampanja bila pozitivna, kulturna i što je najvažnije iskrena i konkretna, bez neostvarljivih projekata, futurističkih animacija, populizma i demagogije.

"Mi smo jedini koji su predstavili rezultate svoga rada, jer želimo da građani svoje odluke donose na osnovu konkretnih činjenica, a ne na osnovu praznih priča i obećanja. Ponudili smo najbolje ljude, konkretna i realna rješenja, kako bismo nastavili razvoj Podgorice po mjeri svih građana.U ov oj konkurenciji političke ponude građani imaju čist izbor. Ako su za državotvornu i evropsku Podgoricu, koja se razvija po mjeri svih građana, njihov izbor su Socijaldemokrate pod brojem 7“, izjavio je Suhih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.