Čavić predsjednica mladih URA u Baru
Foto: URA

Forum mladih URA širi mrežu

Čavić predsjednica mladih URA u Baru

Forum mladih Građanskog pokreta URA nastavio je sa širenjem soje mreže i za predsjednicu tog stranačkog tijela u Baru izabrao Tamaru Čavić, saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Čavić je na sjednici barske omladine pokreta URA kazala da se omladina u tom gradu već dugi niz godina suočava sa velikim problemom nezaposlenosti, jer je vladajuća partija na lokalnom i državnom nivou  istrajno vodila i vodi politiku nepotizma i diskriminacije svih onih koji nemaju njihovu člansku kartu.

“Najmlađi su takođe zanemareni od strane lokalne vlasti jer su igrališta u barskoj opštini u lošem stanju, veliki broj njih je nefunkcionalno, a ona koja su urednija i pristojnija nalaze se u privatnom vlasništvu te svi ne mogu imati pristup njima bez novčane naknade”, istakla je Čavić.

Ona je naglasila da će se mladi pokreta URA u tom gradu maksimalno založiti kako bi došlo do onoga što sanjaju sve nove generacije – smjena vlasti DPS-a kako na državnom tako i na lokalnom nivou.

Sjednici mladih u Baru prisustvovao je i predsjednik Foruma mladih Građanskog pokreta URA Milan Đaković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.