Crnogorski vunderkind Bojan Prelević u sjajnoj formi pred Madrid (VIDEO)
Bojan Prelević sa trenerima

Crnogorski vunderkind Bojan Prelević u sjajnoj formi pred Madrid (VIDEO)

Bojan Prelević vrijedno trenira pred put u Madridu gdje za 20 dana ide na sedmodnevni centralni kamp, a poslije toga kreće prvenstvo i vjerovatno proba u novembru u jednoj od najpoznatijih italijanskih akademija.

Bojan je imao sezonu za pamćenje, u novembru prošle godine imao je fantastičan nastup u Atalanti, zatim je u decembru osvojio zlato na turniru Sport za sve.

U januaru Bojan je zabilježen kao najbolji strijelac Dadex turnira, a u martu je izabran za put u Madrid, na koji ide za 20 dana, na kampu Real Madrida u Mostaru u najtežoj konkurenciji talenata regiona.

On je zabilježio i sjajan nastup sa reprezentacijom i izbor za najboljeg igrača turnira Dalmatinko kupa u Hrvatskoj

Bojan je sa Kalćom osvojio Trofej Podgorice i zlato u 2006. generaciji kada je ponovo bio najbolji strijelac turnira, kako i srebro u 2005. generaciji.

Učestvovao je i u kampu perspektivnih sportista u Baru

U julu Bojan je nastupao za FK Obilić na Balkanijadi, i za Crvenu Zvezdu na City kids polino 2016 i osvojio zlato sa Zvezdom uz sjajne partije koje su krunisale sjajnu sezonu pred put u Madrid

Bojan učestvuje i u Đetić ligi sa obje generacije 2006. i 2005. i ubjedljivo je prvi strijelac lige i prvi strijelac mlađih generacija evrope sa za sada 616 golova u karijeri.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.