Pravila za nezaboravan oralni seks
Ilustracija

Pridržavajte ih se

Pravila za nezaboravan oralni seks

Kada djevojka odluči da vam pruži oralni seks, imajte na umu da ako učinite da se ona prijatnije osjeća, to će entuzijastičnije obaviti "posao". Evo nekih pravila kojih treba da se pridržavate.

"Žene uglavnom nisu baš oduševljene kada treba da pruže oralni seks partneru. Zato je važno da joj pomognete da se osjeća prijatno jer će tako i ona sa više entuzijazma obaviti 'posao' i radiće to češće," kaže seks terapeut Mušumi Gos.

NEMOJTE...

...da je pritiskate. Ako vršite pritisak da vam pruži oralni seks, osjećaće se još gore. Umjesto toga, objasnite joj da je oralni seks nešto u čemu zaista uživate, ali da ćete je pustiti da sama odluči kada je spremna da vam pruži takav užitak.

...da joj držite glavu. Seks terapeut naglašava da nikako ne bi rukama trebalo da joj držite glavu dok vam pruža oralni seks jer joj tako možete otežati disanje. "Pustite je da ona kontroliše ritam. Uostalom, neke žene uzbuđuje pružanje oralnog seksa zato što tada one kontrolišu 'igru'", kaže seksolog Džil Mekdevit.

...da joj diktirate tempo. Riječi poput "brže" ili "sporije" mogu imati ton kritike. A sigurno ne želite da kritikujete ženu dok vam pruža oralni seks?! Davanje uputstava može da bude dobro, ali birajte riječi. Recite joj, na primjer: "Volim kada..."

...da pustite da ona "izvisi". Ona vam je pružila oralni užitak, a vi se onda uredno zakopčate i nastavite svojim putem. Dajte joj do znanja da ćete se pobrinuti da i ona bude zadovoljena. "Sada se osjećam odlično i želim da se sada fokusiramo na tvoje zadovoljstvo. Daj mi samo malo vremena", daje svoj prijedlog seksolog kako da joj stavite do znanja da nije gotovo.

URADITE...

Kažite joj koliko u tome uživate. Žene vole da znaju da su njihovi muškarci zadovolj(e)ni, pa ne zaboravite da joj to i kažete. "Tako si dobra u ovome" ili "Izgledaš tako seksi sada", motivisaće je da vas zadovolji uz više entuzijazma. Sa druge strane, ako ležite u tišini, ona će biti nesigurna i neće znati da li vam prija to što radi.

Budite uredni. Prije nego što otkopčate pantalone da pređete "na stvar", sredite se "tamo dolje". Dakle, istuširajte se, a imajte na umu i da je istraživanje pokazalo da muškarci koji nemaju dlake u intimnoj zoni, češće uživaju u oralnom seksu.

Koristite kondom. Opasnost od dobijanja infekcije prilikom oralnog seksa je manja nego kada je riječ o odnosu koji uključuje i penetraciju, ali rizik postoji. Dakle, sigurnosti radi, koristite prezervativ.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.