Uputstvo za dodirivanje ženskih grudi: Evo kad ide šaka, a kad idu usne i jezik
Foto-ilustracija: Profimedia

Saznajte koje poteze treba da uradite prvo

Uputstvo za dodirivanje ženskih grudi: Evo kad ide šaka, a kad idu usne i jezik

Muškarci obožavaju ženske grudi, a prevelika želja ponekad može da dovede do toga da s njima neadekvatno postupaju. Evo šta treba da radite s grudima da ona odlijepi od zadovoljstva.

Uhvatite ih otpozadi

Većina muškaraca hvata ženu za grudi kad je ispred nje, ali njenu senzualnost probudićete tek ako ih uhvatite otpozadi, s leđa, cijelom šakom. Kada to uradite, u njenom se mozgu oslobađa oksitocin, koji utiče na njeno raspoloženje.

Stanite ispred ogledala

Na taj način djevojka ili žena može da vidi šta joj radite, a posebno je seksi da oboje gledate kad ste usredsređeni jedno na drugo.

Koristite jezik i usne

Dodirivanje bradavica prstima može da bude pomalo nelagodno, pa nastojte da u te svrhe koristite jezik i usne. Topao dah će je uzbuditi, što će ukrutiti bradavice. Ne zaboravite na područja oko bradavice, kao i na ostatak dojke.

Ne sisajte!

Ako hoćete da sisate, to morate da uradite vrlo, vrlo oprezno. Snažno sisanje dojke može jako da je zaboli, zato budite nježni.

Pokvasite je

Tuširanje je uvijek dobra ideja. Kad ste u tuš kabini, voda teče na sve strane, a topla voda podstiče krvni pritisak, zbog čega će joj koža biti superosjetljiva. Možete da se nasapunjate, što može biti jako prijatno.

Ne čekajte da skine brus

Možete se igrati sa materijalima, vidjeti kakav je grudnjak, dodirivati grudi preko materijala. To je prijatno samo u početku, prije nego što ga skinete. To ne ponavljajte često, jer može postati čudno.

Budite nježni

Možete razmjenjivati grube i nježne dodire, ali kada su u pitanju grudi, žene najviše vole nježnost. Nježni dodiri, poljupci. Možete koristiti kockicu leda, perce, samo je bitno da ste nježni. Suzdržavanjem od grubih poteza, ona će zaista poželjeti i jedva će čekati da postanete konkretniji.

Pratite njene reakcije

Pokazaće vam da li želi grublje dodire ili joj više odgovara nježnost. U početku budite jako nježni, pa gradite osjećaj prema grubljem. Neka vas ona vodi.

Bradavice nisu dugmad

Tanka je granica između bola i užitka. Ženske bradavice jako su osjetljive na dodir. Veće su osjetljivije, pa ako ona ima takve, morate biti oprezniji. Osjetljivo je i tkivo oko bradavica, pa obratite pažnju i na to. Znamo da volite bradavice, ali i ostatak grudi je vrlo važan i jednako uzbuđujući.

Net.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.