Bizarne situacije u seksu koje su mnoge koštale života
Ilustracija

Bizarne situacije u seksu koje su mnoge koštale života

Sada možemo slobodno da kažemo da smrt vrijeba sa svih strana, doslovno. Seks je nešto u čemu uživamo, pa ne očekujemo ružne stvari, naročito ne smrt.

Smrtonosni klavir 

Džimi Ferozo 1938. godine, izbacivač u baru “Kondor“ u San Francisku i plesačica Tereza Hil odlučili su da imaju seks na klaviru. Klavir je imao hidraulični sistem koji ga je podizao i spuštao sa pozornice. Tokom seksa, par je pokrenuo sistem, pa se klavir podigao više nego što su očekivali. Ferozo ostao je prignječen između klavira i plafona. 

Žena i ljubavnica 

Hagbis Jurango imao je seks u hotelu u Manili sa ženom i ljubavnicom kada je preminuo. Čovjek star 45 godina je preminuo, kako navodi policija, zbog vijagre i preverznog seksa. 

Ugušili se u garaži 

Rumunska fudbalska zvijezda Mario Bugeanu i njegova djevojka su 1999. godine imali seks u njegovom mercedesu. Naime, oni su se parkirali u njegovoj garaži poslije noćnog izlaska. U žurbi zaboravili su da ugase automobil i preminuli su od trovanja. 

Smrt među ogromnim grudima 

Dona Lang ugušila je svog dečka 2013. godine svojim ogromnim grudima u toku seksa.

Bulevar

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.