Muškarci otkrili 3 najvažnije stvari tokom seksa!
Foto: Shutterstock

Dame, obratite pažnju

Muškarci otkrili 3 najvažnije stvari tokom seksa!

Suve pete, pokoja nestašna i propuštena dlačica, oguljeni lak na nogama… Ne, ništa od toga već…

1. Žena od inicijative

Muškarci ne žele da odrađuju baš sav posao i obožavaju žene koje znaju da preuzmu inicijativu. Nezainteresovanost je odbojna.

2. Pokreti tijela

Nikakva ukočenost i sramežljivost nisu dozvoljene. Senzualnost je, s druge strane, itekako poželjna, jer ih ona uzbuđuje. Uključite tijelo, njišite bokove, imajte radoznale prste…

3. Pogled koji mami

Gledanje u oči ili odmjeravanje njihovih tijela - to je sve što dolazi u obzir. Definitivno kontakt očima, jer će na primjer pogled tamo dolje da shvate kao tvoju sumnju ili nezadovoljstvo veličinom polnog organa.

4. Svježa depilacija ili seksi veš

I jedno i drugo definitivno, mada nije neophodno da idete do perfekcije jer, strast ne bira.

Index.hr

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.