On je svojim nastupom uspio da zaplače Sajmona Kauela (VIDEO)
Foto: ladiesliveandlearn.com

Iks faktor

On je svojim nastupom uspio da zaplače Sajmona Kauela (VIDEO)

Sajmon Kauel (56) poznat je po svojim surovim komentarima u britanskom muzičkom takmičenju "X Faktor". U jednoj emisiji ove sezone je dokazao da mu ipak srce nije od kamena.

Naime, Sajmon se trudi da ne pokazuje emocije prema takmičarima, čak su i rijetki oni koje pohvali, a ako kaže koju lijepu reč - takmičari "slave".

Ipak, izvedba takmičara Džoša Danijelsa (21) je definitivno ostavila sve bez teksta, a neki su pored toga i zaplakali.

Vjerovali ili ne, jedan od njih je bio i Sajmon koji je tokom izvođenja numere "Jealous" od Labirinta ostao bukvalno bez riječi, a suze nije uspio da zadrži.

U pjesmi se spominje mama, a s obzirom da je Sajmonu mama Džuli Kauel (89) preminula samo nekoliko dana prije nego što je snimljena ova epizoda, pjesma ga je veoma pogodila.

Prve audicije za novu sezonu britanskog "X Faktora" odložene su zato što je Sajmon bio u žalosti, a jedan blizak izvor Sajmonu rekao je da je on jako dugo bio očajan zbog gubitka majke s kojom je bio veoma blizak.

24sata.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.