Da li biste živjeli u kući porodice Kremenko (VIDEO)
Ilustracija

Jaba daba du

Da li biste živjeli u kući porodice Kremenko (VIDEO)

Evo prilike da živite jednostavnim životom, i to onim iz kamenog doba.

Naime, u San Francisku u Kaliforniji, postoji kuća koja neodoljivo podsjeća na onu iz kamenog doba u kojoj je živjela porodica Kremenko. 

Ta kuća se sada prodaje, i to za nevjerovatna 4,2 miliona dolara. 

Kuću je projektovao arhitekta Vilijam Nikolson 1976. godine kao eksperiment korišćenja inovativnog građevisnkog materijala. 

Za razliku od spoljašnjeg izgleda, unutrašnjost kuće je prilično moderna, zahvaljujući renoviranju koje je urađeno 2007. godine. 

Zato, ne treba očekivati hobotnicu kao mašinu za sudove ili svinju u funkciji kante za đubre.

B92

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.