Duško Ivanović jedini kandidat za selektora
Duško Ivanović

Razgovaro sa predsejdnikom KSCG

Duško Ivanović jedini kandidat za selektora

Duško Ivanović jedini je kandidat za selektora košarkaške reprezentacije Crne Gore, pišu Vijesti pozivjući se na više neimenovanih izvora.

Prema saznanjima podgoričkog dnenvika Ivanović je obavio i prvi razgovor sa predsjednikom Košarkaškog saveza Milom Đukanovićem, ali nakon susreta nije dao ni pozitivan ni negativan odgovor . 

Vijesti podsjećaju da je trofejni trener u aprilu na pitanje da li postoji šansa da dođe na klupu Crne Gore, nakon Eurobasketa odgovorio: “To se nikad ne zna. Naš posao je takav da nikad ne znaš gdje ćeš da ideš. Ali, sve u svoje vrijeme”.

Ivanović je na u nedjelju okončanom Eurobasketu vodio reprezentaciju Bosne i Hercegovine, što je bio njegov prvi selektorski angažman u karijeri. Trenirao je Limož, Tau Keramiku, Barselonu i Panatinaikos a kao igrač proslavio se u Budućnosti s kojom je osvojio Kup Jugoslavije, i potom Jugoplasitici s kojom je osvojio Evroligu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.