Srbija bez bronze na Evropskom prvenstvu
Foto: Eurobasket2015

Francuska bolja

Srbija bez bronze na Evropskom prvenstvu

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je danas u utakmici za treće mjesto izgubila od Francuske sa 68:81 (16:16, 16:21, 12:21, 24:23).

Francuska je od početka meča bila bolja na terenu, stalno je imala prednost, a najveća prednost "trikolora" iznosila je 16 poena. 

Najefikasniji igrač u pobjedničkoj ekipi bio je Nando de Kolo sa 20 poena, Evan Furnije i Rudi Gober su ubacili po 15 poena, dok je Toni Parker postigao 13. 

U selekciji Srbije najbolji je bio Bogdan Bogdanović sa 14 poena, Nemanja Bjelica je postigao 12, a Miroslav Raduljica je postigao 11 poena.

U borbi za zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu od 19.00 sastaju se reprezentacije Španije i Litvanije.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.