Pogledajte šta se desi kada na limuzinu od šest metara naleti voz!

VIDEO

Pogledajte šta se desi kada na limuzinu od šest metara naleti voz!

Produžene limuzine dugačke više od šest metara su vozila sa kojima se mora veoma pažljivo upravljati, pogotovu na pružnom prelazu.

Prije nekoliko dana u američkoj saveznoj državi Indijani jedna takva limuzina zapela je na prelazu. Pošto je bila predugačka ostala je na "klackalici" i vozač nije mogao da je pomjeri s pruge.
A onda je naišao teretni voz...
Da, desilo se baš ono što redovno viđamo po filmovima B produkcije - mašinovođa je trubio do iznemoglosti, prolaznici su mu mahali da ga upozore na prepreku, ali nije postojao ni promil šanse da zaustavi kompoziciju.
Naravno, voz je naletio na limuzinu...

Srećom, u automobilu nije bilo nikoga, pošto su se vozač i putnici na vrijeme evakuisali na bezbjedno.
 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.