Uhapšen Nemanja Vidmar zbog ubistva Milića
Ilustracija

Podgorica

Uhapšen Nemanja Vidmar zbog ubistva Milića

Podgorička policija rasvijetlila je ubistvo Luke Milića iz Podgorice počinjeno 30. juna i zbog sumnje da je počinio ovo krivično djelo danas, u konsultaciji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici, uhapsila Nemanju Vidmara (24) iz Podgorice.

- Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da je Nemanja Vidmar 30. juna  oko 23 časa, u ugostiteljskom objektu „Rajska ptica“ u Podgorici, iz revolvera marke „Zastava Magnum 357“ u pravcu Luke Milića ispalio više projektila od kojih je oštećeni zadobio povrede usljed kojih je preminuo. 
U događaju je osumnjičeni Vidmar zadobio teške tjelesne povrede od vatrenog oružja a policijski službenici, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju lica koje mu je nanijelo povrede -  navodi se u saopštenju Uprave policije.
Dodaje se da je na licu mjesta izvršen uviđaj kojim je rukovodio zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici.

Izuzeti su predmeti i tragovi koji su upućeni na vještačenje u Forenzički centar.

Takođe, prilikom pretrage šireg lica mjesta pronađen je i odbačeni revolver koji je, kako se sumnja, upotrijebljen prilikom izvršenja krivičnog djela ubistvo.

- U službenim prostorijama CB Podgorica prikupljene su izjave od više lica koja su se nalazila na licu mjesta. 
Protiv Nemanje Vidmara je danas nadležnom tužiocu podnijet posebni izvještaj, kao dopuna krivične prijave, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo. Tužilac je nakon saslušanja za Vidmara donio rješenje o zadržavanju do privoda sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici - zaključuju iz policije.
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.