Djevojčicu (12) majka nevinu prodala za 1.500 dolara muškarcu
Kieu je prvi put prodata kada je imala 12 godina

Prvi put

Djevojčicu (12) majka nevinu prodala za 1.500 dolara muškarcu

Kieu je prvi put prodata kada je imala 12 godina. Iz pakla ju je izvukla glumica Mira Sorvino.

Kada je Kieu imala 12 godina, njena majka joj je predložila da počne da radi. Ali, ne bilo koji posao. 

Majka je odvela kod ljekara, koji ju je pregledao i dao potvrdu o nevinosti. Zatim je odvela u hotel gdje je predala svoje dijete muškarcu koji ju je silovao dva dana. 

Dvije godine kasnije, Kieu je u zloglasnom Svaj Paku, u Kambodži, mjestu poznatom po trgovini djecom, “raju za pedofile” i seksualnim robljem upoznala glumicu Miru Sorvino koja je s UN-om u Kambodži radila na sprječavanju trgovine djecom. Kieu joj je ispričala svoju priču. 

Sa 12 godina majka ju je prvi put prodala muškarcu, koji je imao oko 50 godina i troje djece. Cijena za njenu nevinost bila je unaprijed određena – 1.500 dolara. Njena majka je na kraju dobila 1.000 dolara, ali je 400 dolara morala da da žena koja je našla kupca za njenu ćerku. 

Novac je iskoristila kako bi isplatila dugove i kupila hranu. 

"Nisam znala šta treba da radim i šta se od mene očekuje. Ali, znala sam da to neće biti dobro za mene", ispričala je Kieu kroz suze. 

Nakon toga majka ju je opet poslala da radi u bordelu. Kieu nije htjela da ide, ali je morala. 

"Držali su me kao u zatvoru", rekla je za CNN. 

U bordelu je bila tri dana i svaki dan su je silovala tri do šest muškaraca. Kad se vratila kući, majka ju je vrlo brzo poslala u dva druga bordela, a kada je čula da će je majka ponovno prodati i to na šest mjeseci, shvatila je da mora da pobjegne od kuće. 

Izvor: express.hr

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.