Murinjo: Ne bih napustio Čelzi za duplo veću platu
Žoze Murinjo

Zadovoljan

Murinjo: Ne bih napustio Čelzi za duplo veću platu

Trener Čelzija Žoze Mourinjo, koji je s engleskim klubom po treći put osvojio titulu, izjavio je da bi mogao preći u neki drugi engleski klub ako u tom klubu ne budu zadovoljni njegovim rezultatima, prenosi Anadolija.

Murinjo je za britanske medije kazao da je ipak vrlo srećan i zadovoljan što trenutno predvodi Čelzi.

"Ako direktor kluba Roman Abramovič jednog dana bude smatrao da nisam dovoljno dobar za Čelzi, onda bih mogao trenirati neki drugi klub u Engleskoj", istakao je Murinjo.

Portugalski stručnjak je izjavio da u ovom momentu ipak ne razmišlja o napuštanju Čelzija.

"Ako Abramovič ne odluči drugačije ne napuštam klub. Takođe, ako mi bilo koji klub ponudi dvostruko veću platu od one koju trenutno imam u Čelziju i ako mi predlože značajan projekat opet ne bih promijenio svoju odluku", kazao je Murinjo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.